Hjertelig velkommen!

På denne side præsenterer jeg mig i ord, klang og billeder.

Jan Scheerer
Dirigent

Jan Scheerer

“Med finfølet agogisk fornemmelse ledte Jan Scheerer sangerne gennem de emotionelle højder og dybder i musikken og lod ordene blive til en oplevelse gennem at knytte sin interpretation tæt til teksten.”

“Med det samme bliver man grebet af denne følelses slående intensitet. Ikke den mindste chance for at undslippe bitterheden som tager rummet i beslag i løbet af få sekunder. […] Thi, efter at have formet så fortryllende smuk kunst ud af det mest sørgelige med så megen energi, havde vel ikke engang den mest pessimistiske sang fået gæsterne til at køre hjem i en trist stemning.”

“Scheerer, som dirigerede uden noder med verve, satte hørbart pris på de store buer.”

“Jan Scheerer satte på klanglig balance, førte de enkelte stemmer sammen på en måde, at en medrivende atmosfere opstod.”

“I alle korsatser viste sig “Con anima” som klangligt fortræffeligt skolet vokalensemble med beundringsværdigt sikker intonation, som sang dynamisk fleksibelt, næsten hele tiden uden tegn på anstrengelse og med de fineste nuancer i udtryk. Scheerers korte, informative værkintroduktioner berigede aftenen.”